Mennyi idővel előbb érdemes nekifogni az esküvői zenekar keresésének?

Mivel az esküvői szezon viszonylag rövid, késő tavasztól kora őszig terjed, egy évben körülbelül 16 szombati napról beszélhetünk az esküvők kapcsán. Egy színvonalas, keresett zenekar naptárja ez miatt érthetően hamar betelik és azoknak akik későn ébrednek nagyon beszűkül a választás lehetősége. Tehát a tanács: ha megvan a pontos időpont, minél előbb!

Ha egyikei vagytok a számunka szimpatikus esküvői zenekaroknak, mi a következő lépés?

Hívjatok telefonon vagy írjatok e-mailt és először nézzük meg, szabad-e a naptárunkban a dátumotok! Ha igen, akkor nagyon szívesen találkozunk Veletek egy személyes megbeszélésre,esetleg eljöhettek egy fellépésünkre vagy a próbahelyünkön is szívesen látunk benneteket ahol játszunk Nektek. De pontosan azért készítettünk olyan bemutatkozó videót, ahol a zenekar nem egy előzetesen stúdióban felvett zenére mosolyog és tátog, hanem a kamera előtt játszik élőben, hogy pontosan lássátok kik vagyunk, mit és hogyan tudunk Számotokra esküvői zenekarként nyújtani.

Hogyan tudjuk lefoglalni az esküvőnkre a zenekart?

Először is ebben az esetben megköszönjük a megtiszteltetést,hiszen életetek egyik legfontosabb napján bennünket tiszteltetek meg, hogy esküvői zenekarotok lehessünk! Tudjuk, mekkora felelősség ez számunkra! Egyet ígérhetünk: Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy esküvőtök valóban a lehető legtökéletesebb nap legyen Számotokra!

Ha döntésetek végleges, javasoljuk hogy találkozzunk személyesen, ahol aláírunk egy megállapodást és egy jelképes összeggel lefoglaljátok a zenekart.

Bár zenekar 5 fős, lefoglalható kisebb létszámmal is?

A Fun Company Party Zenekar és Esküvői Zenekar teljes mértékben élőben játszó együttes,minden hang, amit hallotok az adott pillanatban születik a hangszerekből és a torkunkból. Nem csalunk, nem verünk át senkit. Ezért csak teljes létszámban tudjuk előadni a műsorunkat és nem is szeretnénk máshogyan. A zenekar öt fővel és egy sofőr-technikussal tudja csak elvállalni az esküvőtöket.

Mikor érkezik a zenekar az esküvő helyszínére és mekkora helyre van szüksége a felállásához?

Minimum 2,5 órával az első vendég érkezése előtt a helyszínen vagyunk hogy minden eshetőségre felkészülve időben készen legyünk!

Az egyes helyszíni adottságokon nem tudunk változtatni, de még nem volt rá példa, hogy nem álltunk volna időben, teljes felszereltséggel a színpadon. De kérjük, vegyétek figyelembe, hogy egy akusztikus dobszerelés önmagában mekkora helyet foglal. Körülbelül 3x4 méterre van szükségünk, ez már bőven elég számunkra. Érdemes készítenetek telefonnal pár fotót a helyszínről és megmutatni nekünk. Így mi is tudjuk, hogy mire számíthatunk és nem érhet bennünket meglepetés.

Milyen felszereléssel rendelkeztek és mire van szükségetek a megszólaláshoz?

A hangosításunk körülbelül 2×1500 watt teljesítményű (sokkal több mint elég), a világításunk a játéktér bevilágítására elég. Ha szeretnétek diszkólámpákat is, megoldjuk, de csak felárért, mert azt nekünk is bérelni kell. Ezen kívül csak áramra van szükségünk.

Mennyit játszik a zenekar és milyen hosszú szüneteket tart?

Ha szeretnétek, játszunk halkan a vacsora alatt is, de higgyétek el, ilyenkor senki sem figyeli a zenekart, ezért szerintünk teljesen elegendő CD-ről, akár általatok összeválogatott háttérzenének szólnia.

Éjjel 3 óráig vállaljuk, hogy játszunk nektek és vendégeiteknek. Ha hosszabbra nyúlik a buli, azt csak plusz összegért felárért tudjuk vállalni de higgyétek el, erre a legritkább esetben van szükség. Ekkor már mindenki nagyon fáradt és bár mindig van egy „kemény mag”, akik reggel 10-ig bírnák, a vendégek nagy része már szépen lassan hazament.

Milyen repertoárral rendelkezik a zenekar?

A repertoárunkban szereplő dalok listáját le tudjátok ellenőrizni a honlapunkon. Ha vannak olyan dalok (maximum 3), amit mindenképpen szeretnétek tőlünk hallani az esküvőtökön és melyek nincsenek a listánkban, azokat ha tudjuk, szívesen megtanuljuk nektek! Lakodalmas zenét néhány egyveleg erejéig játszunk a legismertebb mulatós dalokkal, hiszen mi nem lakodalmas hanem esküvői zenekar vagyunk..... Ha menyasszonytáncot szeretnétek azt is természetesen lejátsszuk, de ha egész éjjel mulatós zenére ropnátok, akkor nem mi vagyunk Számotokra a tökéletes választás. 

Amiket nem kötünk ki, de megkönnyíti a munkánkat és jól is esik, ha megkapjuk...

Ha lehetséges, biztosítsatok számunkra egy zárható helyiséget ahol át tudunk öltözni, Kriszta sminkelni tud, stb... Ezt ne a WC-ben kelljen megoldanunk, mert nagyon kellemetlen helyzet - nem csak ránk nézve.

Szépen megköszönjük,ha minket is megvendégeltek vacsorával. Nem fontos, hogy a vendégeitekkel együtt, teríthettek nekünk az öltözőben is. Éhes zenész nem jó zenész.... :-) Nem ígérjük, hogy egy-két sört sem iszunk az éjjel folyamán de tudjuk, hol a határ!


 

Milyen típusú rendezvényeket vállal a zenekar?

Gyakorlatilag bármilyen rendezvényt, ahol élő zenekarra igény van, legyen az céges parti, falunap, fesztivál, utcabál, családi rendezvény.

Bár zenekar 5 fős, lefoglalható kisebb létszámmal is?

Fun Company Party Zenekar és Esküvői Zenekar teljes mértékben élőben játszó együttes, minden hang, amit hallotok az adott pillanatban születik a hangszerekből és a torkunkból. Nem csalunk, nem verünk át senkit. Ezért csak teljes létszámban tudjuk előadni a műsorunkat és nem is szeretnénk máshogyan. A zenekar öt fővel és egy sofőr-technikussal tudja csak elvállalni a céges rendezvényeket.

Mikor érkezik a zenekar a rendezvény helyszínére és mekkora helyre van szükség a felállásához?

Minimum 2,5 órával az első vendég érkezése előtt a helyszínen vagyunk, hogy nyugodtan, minden eshetőségre felkészülve időben készen legyünk!

Az egyes helyszíni adottságokon nem tudunk változtatni, de még nem volt rá példa, hogy ne álltunk volna időben, teljes felszereltséggel a színpadon. De kérjük, vegyétek figyelembe, hogy egy akusztikus dobszerelés önmagában mekkora helyet foglal. Körülbelül 3x4 méterre van szükségünk, ez már bőven elég számunkra.

Milyen felszereléssel rendelkeztek és mire van szükségetek még a megszólaláshoz?

A hangosításunk körülbelül 2×1500 watt teljesítményű (ez körülbelül 2-300 fős rendezvény hangosítására bőven elég, ám egy sportcsarnokba már kevés), a világításunk a játéktér bevilágítására elég. Ha szeretnének diszkólámpákat is az sem probléma, de csak felárért tudjuk biztosítani, mert azt nekünk is bérelni kell. Ezen kívül csak áramra van szükségünk.

Mennyit játszik a zenekar és milyen hosszú szüneteket tart?

1 órát játszunk és 15 percet pihenünk, de ha a hangulat megkívánja, akár folyamatosan 2 órát is játszik a zenekar.

Milyen repertoárral rendelkezik a zenekar?

A repertoárunkban szereplő dalok listáját le tudjátok ellenőrizni a honlapunkon. Ha vannak olyan dalok (maximum 3), amit mindenképpen szeretnétek tőlünk hallani a rendezvényen és melyek nincsenek a listánkban, azokat ha tudjuk, szívesen megtanuljuk nektek! Lakodalmas zenét csak egy-két rövid blokk erejéig, kizárólag külön kérésre játszunk.

Az esetleges vendégművészek használhatják a felszereléseteket?

Szívesen hangosítjuk a művészeket de a hangszereinket,mikrofonokat nem használhatják. Ha erre igény van akkor ezeket felárért tudjuk biztosítani.

Amiket nem kötünk ki, de megkönnyíti a munkánkat és jól is esik, ha megkapjuk...

Ha lehetséges, biztosítsatok számunkra egy zárható helyiséget ahol át tudunk öltözni, Kriszta sminkelni tud, stb... Ezt ne a WC-ben kelljen megoldanunk, mert nagyon kellemetlen helyzet - nem csak ránk nézve.

Szépen megköszönjük, ha minket is megvendégeltek vacsorával. Nem fontos, hogy a vendégeitekkel együtt, teríthettek nekünk az öltözőben is. Éhes zenész nem jó zenész.... :-) Nem ígérjük, hogy egy-két sört sem iszunk az éjjel folyamán de tudjuk, hol a határ!