Futó Gábor

Futó Gábor – basszusgitár, ének

„Az évek alatt sok tapasztalatot gyűjtöttem mind zeneileg, mind egy zenekar működését tekintve. Úgy gondoltam, hogy ha megtalálom a megfelelő társakat akkor érdemes nekifutni egy saját zenekar szervezésének. Így született a Fun Company Party Zenekar. Nem bántam meg!”

Gábor életében születésétől fogva fontos szerepet játszik a zene. Édesanyja zongorázott, édesapja beat zenekarokban gitározott és ezáltal a zene szeretete áthatotta a családot.

14 évesen megkapta első akusztikus gitárját és ettől a perctől kezdve elválaszthatatlan volt hangszerétől, majd amikor egy zenekarba basszusgitáros-énekest kerestek úgy gondolta, hogy megpróbálkozik vele és végül is meg is ragadt ebben a szerepben. Gábor sokat szerepelt Horváth Charlie, Demjén Ferenc, Somló Tamás, Tóth Vera, Tóth Gabi kísérőzenekaraiban is gitáros-vokalistaként.

Azóta több rock zenekarban, party zenekarban, esküvői zenekarban játszott, bejárta a világ óceánjait, aztán 2007-ben megalakította saját zenekarát Fun Company Party Zenekar néven.

A zenekar hamarosan az egyik legnépszerűbb party zenekarrá vált Magyarországon, céges rendezvényzenekarként állandó fellépői a legnagyobb hazai vállalatok eseményeinek, de esküvői zenekarként is számtalan alkalommal gondoskodtak már a násznép remek hangulatáról.

Mészáros Krisztina

Mészáros Krisztina – ének

„Sosem voltam nagyhangú, amolyan társaság kedvence gyerek, inkább szerettem hátul maradni, meglapulni az árnyékban. A zene által voltam képes csak megnyílni, szárnyalni, ezért bárhol bármikor képes voltam dalra fakadni. Imádtam színpadon állni, minden alkalmat megragadtam ahol előadhatok, énekelhetek.”

Zenei tanulmányait Csíkszeredán végezte ének szakon, majd különböző party zenekarokban és kísérőzenekarokban énekelt. A legnagyobb hazai művészek, többek közt Charlie, Demjén Ferenc mögött dolgozott vokalistaként, de az Álom. Net című filmben is hallhatjuk. Lágyan karcos hangján tökéletesen szólal meg a „fekete” Proud Mary, a Roxette vagy épp a finomabb, svéd Abba-slágerek.

Megfordult számos óceánjáró hajó színpadán énekesnőként, a Fun Company Party Zenekarral ma is rendszeresen dolgozik egy neves hajótársaság megbízásából.

Csetényi Levente

Csetényi Levente – gitár, ének

„Sohasem fogom elfelejteni első találkozásomat Joe Satriani zenéjével. Villámként hatolt az agyamig és csak fejcsóválva hallgattam, mert fogalmam sem volt róla, hogy vajon hogyan lehet így megszólaltatni a gitárt?!Ez volt az a pillanat ami teljesen megváltoztatta a gitárhoz és a gitározáshoz való hozzáállásomat. Csak gyakoroltam, gyakoroltam és gyakoroltam....”

14 esztendős korában kezdett gitározni. Mivel édesapja is aktív zenész, általa megismerte a különböző zenei stílusokat. Kis idő elteltével már együtt játszottak esküvőkön, bálokon, rendezvényeken. 2001-2004-ig Amerikában élt és barátaival alapító tagja volt az AZLAN nevű amerikai rock bandának, amely ki is adta bemutatkozó albumát. Hazatérése után egy miskolci party zenekarral óceánjáró hajókon kezdett dolgozni és bejárta a világot. „Gyorskezű”, pontos virtuóz szólói mindig kivívják a közönség lelkes tapsviharát.

A zenekar felbomlása után talált rá az éppen gitárost kereső Fun Company Party Zenekarra, melynek mai napig oszlopos tagja.

Holló Ádám

Holló Ádám – dobok

„Simon Philips játéka rögtön megragadott. Rádöbbentett, hogy a dobolás sokkal többet jelent, mint a zenekar háta mögött ülve kiszolgálni ritmikával és tempóval a többi zenészt. A dob ugyanolyan, az önkifejezést elősegítő eszköz, játszhatóságának minden finomságával és sokrétűségével, mint bármelyik közkedvelt szólóhangszer.”

Ádám korán belecsöppent a zenei életbe, hiszen édesapja a Szolnoki Filharmonikus Zenekar, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar és a Szigligeti Színház ütőseként, a Bartók Béla Zeneiskola tanáraként a zeneiskola ütős szakára íratta be fiát. Itt sajátította el az alap ütős hangszerek fortélyait. Otthonosan mozog a legkülönfélébb stílusirányzatokban, hiszen élete első zenekarában a latin ritmust „kellett tartania”, majd egy év múlva már a klasszikus rockzenét dobolt.

2014 óta a Fun Company Party Zenekar ritmus-szekcióját alapozza, velük járja a világot és szórakoztatja a luxushajók nemzetközi közönségét. Gábor basszusjátékával együtt tökéletes „groove-ot”, „húzást” keltenek életre játékukkal, aminek köszönhetően senki sem tud „nem rögtön táncra perdülni”.

Sáfrány Gyula

Sáfrány Gyula – Zongora, billentyűs hangszerek, ének

„Mindig is törekedtem arra, hogy kiszálljak az országban egyre jobban eluralkodó ízléstelen zenei világból. Itthon jelenleg mindenkiből sztár lehet. Én nem vagyok a rivaldafényben mégis elégedett vagyok mert azt csinálhatom ami az életem értelmét jelenti. Zenélhetek. Kell ennél több?!”

Gyula első billentyűs élményei édesapja tangóharmonikájához kötődnek, aki megengedte neki, hogy gyerekként kézbe vegye a hangszerét. Később egy mini pianínót is kapott, mely annyira elbűvölte, hogy onnantól kezdve egyenes út vezetett a zongoraórákon át a dzsessz konzervatórium előkészítőjéig.

Számos formációban megfordult, a rocktól a dzsesszen át egészen a „vendéglátós zenélésig”, party zenekarokkal pedig bejárta a világ óceánjait a Karib tengertől Skandináviáig. Ezek a tapasztalatok segítették hozzá ahhoz, hogy egyaránt otthonosan mozogjon a beat, a rock, a pop műfajaiban és komplett, koreografált show-műsorokat keltsen életre hangszeres játékával és kollégái közreműködésével.

Játszott többek között Horváth Charlie-val, Somló Tamással, Keresztes Ildikóval, Auth Csillával, Tóth Gabival és Tóth Verával. A Fun Company Party Zenekar együttes alapító tagja.