Bejegyzés küldése

„Kifogástalan hangulatot csináltatok. A profizmus a zenekar minden tagjában 100%-ban megtalálható. És együtt összehozva egy olyan zenekar jött létre ami nagyon ritka bárhol a világon. Pillanatok alatt megismerik a közönséget és tudják, hogy bánjanak velük "zeneileg". Fantasztikus a zenekar minden tagja nem csak zeneileg, de emberileg is ami nagyon ritka, de még is az egyik legfontosabb. A vendégeink maximálisan meg voltak elégedve a zenekarral, idősek és fiatalok egyaránt. Minden esküvőn a zenekar viszi az estét, rajtuk múlik nagyon sok minden... de aki őket hívja, nem fog csalódni! És örülök, hogy egy kicsit én is részese lehettem ennek a zenekarnak. Köszönünk mindent, szuperek vagytok!!!”

Csillag és Máté 2019-09-02

„Sok esküvőn részt vettem, főként Szabolcs és BAZ megyében. Az ilyen party-zenekaroktól mindig viszolyogtam, ide vidékre nem ez kell. :-) De a Fun Company zenekarban kellemesen csalódtam, nagyon nagy hangulatot csinálnak, kifogástalan a zene minőségileg illetve összetételileg egyaránt. Kedves- kellemes emberek alkotják a zenekart, nem pihennek, játszanak, mulattatnak. Senki nem fog bennük csalódni, ezt garantálom!”

A Vőfély 2018-09-05

„Először is nagyon nagyon köszönjük az estét, csodálatosan zenéltetek, olyan volt amilyennek megálmodtuk. :) Nagyon profik vagytok, rengetegen megdícsértek Titeket, és nagyon sokan mondják, hogy ilyen jó buliban még nem is voltak :) ”

Panka és Norbi 2018.08.11. 2018-08-13

„Kedves Gabi&Zenekar! Köszönjük szépen Nektek, hogy feledhetetlenné tettétek a nagy napunkat!!!:) Igazán szerencsések vagyunk, hogy rátok találtunk, hisz pont azt a zenei stílust (fiatalos, laza, lendületes ugyanakkor elegáns) kèpviselitek, melyet az esküvőnkre is megálmodtunk!! A vendègeink is nagyon élveztèk az estét, köszönjük még egyszer!! Minden jót kívánunk Nektek!!! Petra&Zoli”

dr. Màtyàs-Sarkadi Petra 2018-06-13

„Kedves Fun Company! Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek azt, hogy fergeteges hangulatot biztosítottatok a lagzinkon. Nagyon nagyon sok vendégünk megdícsérte a Zenekart, íme, csak egy idézet a sok közül az egyik zeneimádó és -értő barátunktól: "a zenekar isten volt," :) Ezzel a megfogalmazással pedig mi is (a férjem és én :) ) maximálisan egyetértünk. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk a zenekart, aki őket választja, nem fog csalódni: profik és szívből zenélnek. A legjobb esküvői zenekar, akit valaha is hallottunk. Sok sok sikert és minden jót kívánunk: Zoli és Szilvi”

Vitószkiné Szerencsi Szilvia 2016-07-14

„Szenzációs hangulatot varázsoltatok és újra elhoztátok a ZENÉT Dombóvárra ! Szerénységeteknél csak a művészi tudásotok nagyobb !Köszönjük az időutazást ! Maradjatok sokáig így együtt és találkozzunk még ! Köszönjük !”

Schváb János 2016-04-25

„Hi Fun Company, thank you for the great music during our voyage on Aida Stella x-mas journey 2014. We love to dance to your music. It was a pitty that you have to play twice in Brauhaus. We met first time on Aida blu and we were very happy to meet you again on this voyage. Maybe we meet again. And thanks for the phot made with our doughter. Happy new year! Best wishes!”

Thomas 2015-09-06

„Tisztelt Fun Company Zenekar! Engedjék meg, hogy ezúton köszönjük meg munkájukat, mellyel remek hangulatot varázsoltak cégünk karácsonyi partijára! Ügyfeleink és munkatársaink egyaránt remekül érezték magukat, így valóban méltó módon mondhattunk számukra köszönetet egész éves munkájukért és bizalmukért. Színvonalas és professzionális szolgáltatás, hozzáállás jellemzi Önöket! Reméljük, jövőre ismét találkozhatunk!”

Szabó Dóra, Green Apple Webmarketing Group 2015-07-23

„Kedves Gábor! Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy felejthetetlenné tettétek az esküvőnk napját! Külön köszönjük a rugalmas hozzáállást, Nektek hála arra a dalra táncolhattuk el első közös táncunkat, amely a megismerkedésünkkor szólt, és ami egyébként nem is szerepel a repertoárotokban. Így egyszerűen minden tökéletes volt a mi 'nagy napunkon.”

Kammer Zsuzsi és Kammer Attila 2015-06-17

„Kedves Zenekar! Engedjétek meg, hogy ezúton mondjunk még egyszer köszönetet! Profi esküvői zenekarként szerződtettünk Titeket és tökéletes választásnak bizonyultatok! A vendégeink fergetegesen érezték magukat hajnalig, még anyósom tetszését is elnyertétek! :)”

Dobozyné Kati és Balázs 2015-04-29

„Thank you for the great time on board and thank you especialy for the rock n Oldies Night. :)”